Kate Middleton već priča o trećem djetetu: "Čini se da ću morati roditi još jedno"

Foto: Rex/Instagram/WeHeartIt

HOĆE li vojvotkinja od Cambridgea uskoro roditi još jedno dijete?

Na to pitanje odgovor znaju samo ona i njen suprug William, a upravo je treća beba bila predmet šale tijekom njihovog nedavnog službenog posjeta Poljskoj. 

Vojvotkinja je tamo na dar dobila mekanu igračku za novorođenčad, marke Whisbear, koja novorođenu bebu umiruje zvukovima sličnim onima koje bebe čuju dok su još u maternici. 

Kate je taj poklon razveselio, ali budući da ona više nema tako malu bebu kojoj bi spomenuta igračka bila potrebna, naglas se pred svima našalila: "Čini se da ću morati roditi još jednu bebu". 

Njena je šala odmah odjeknula medijima, pa je tako službeni posjet Poljskoj pretvoren u još jednu priču o kraljevskoj bebi. 

Šala, međutim, ostaje samo šala. Vojvotkinja nije trudna, a njena djeca, George i Charlotte, nisu ostala kratkih rukava za vrijeme posjete. Djeca kao djeca, vesele se svakom poklonu, čak i kad već imaju sve što im srce poželi, pa će se moći igrati plišanim medvjedićima namijenjenima za njihovu dob.  

A osim medvjedića i igračke za buduće kraljevsko novorođenče, poklon je dobila i vojvotkinja - zgodnu majicu s natpisom "i'mperfect", iz kampanje Cool Mama kojom pokušavaju ohrabriti mame diljem svijeta da se ne zamaraju savršenim tijelima i ne žive pod pritiskom savršenstva. 

Hoće li se i kada šala pretvoriti u stvarnost, to će pokazati vrijeme. 

 

Pročitajte više