Kći Heidi Klum prvi put osvanula na naslovnici modne biblije

16-GODIŠNJA Leni dobila je svoju prvu naslovnicu Voguea. Djevojka je s mamom Heidi Klum pozirala za njemačko izdanje ovog časopisa.

"Ponosna sam na tebe jer znam da ćeš, bez obzira kojim putem krenula, biti svoja. Ti nisi ja. I sretna sam što sada možeš pokazati tko si. Znam da biti moja kći nije uvijek lako. Nisi imala priliku na ‘normalno’ odrastanje. Odrastanje uz tri oca to sigurno nije. Ali imaš talent da iz svega izvučeš najbolje. Ti si samopouzdana mlada žena koja se bori za svoje ciljeve. I još važnije: sjajna si osoba sa srcem", napisala je ponosna Heidi na Instagramu te kćeri dala važan savjet.

"Nikad ne radi ono što ne želiš i uvijek slušaj svoj instinkt. Sigurna sam da te čeka puno uzbuđenja. Vogue je najbolji način da započneš karijeru o kojoj sanjaš. Iako mi je malo teško pustiti te u ovaj svijet, uvijek ću učiniti sve da budeš sretna i da ti se ostvare snovi. Ponosna sam što sam tvoja mama."

Heidi je Lenu dobila s Flaviom Briatoreom, a kasnije ju je osvojio pjevač Seal za kojeg se Klum udala 2005. godine. Par se razišao 2014. godine, a Heidi se prošle godine udala za Toma Kaulitza. Iz braka s pjevačem Sealom manekenka ima 15-godišnjeg Henryja, 14-godišnjeg Johana i Lou koja ima 11 godina.

Pročitajte više