Kći prokrijumčarila omiljeno piće umirućeg oca u bolnicu: Volim te, stari

ATMOSFERA oko samrtnih postelja uglavnom je sumorna i tragična. Dok se netko oprašta od ovog svijeta, voljeni se nastoje držati zajedno i pružiti posljednje riječi i dodire ljubavi za oproštaj.

Čin jedne Australke, čiji je otac brojio svoje zadnje sate u bolnici, pokazao je da proces opraštanja može biti drukčiji.

Naime, Pennelope Anne snimila je video i podijelila ga s TikTok zajednicom, a u njemu se može vidjeti kako svom smrtno bolesnom ocu ispunjava želju i daje posljednji gutljaj njegovog omiljenog pića, posebne vrste ruma.

@penface One last drink with dad before his spirit returned to the universe. Until we cross paths again old man. I love you. #grief #griefjourney #loss #goodbye ♬ original sound - penface

U videu ona otvara limenku i malom špricom skuplja nekoliko mililitara te tekućine. "Došla sam spremna za ispraćaj", kaže. "Dat ću mu da okusi nešto posebno." U pozadini videa čuje se i glas njene majke. Anne tati potom objašnjava što radi: "Tata, donijeli smo ti rum", kaže Anne. "Stavit ćemo ga u špricu i staviti je u tvoja usta."

Zatim iscijedi malu količinu ruma u tatina usta i pita je li dobar. Tata uspije kimnuti, što je izazvalo smijeh dviju žena. "Dovraga, da", kaže Anne i ponovi: "Dovraga, da."

Uz dirljivi video napisala je: "Posljednje piće s tatom prije nego što se njegov duh vrati u svemir. Do ponovnog susreta, stari. Volim te."

Pročitajte više