Khloe Kardashian priznala: Moja kći vrši nuždu u kadi i gleda YouTube u restoranu

KAD je bila upitana da se opiše kao mama tijekom epizode Mom Confessions koju vodi Ellen DeGeneres, Khloé Kardashian je priznala da je vrlo stroga prema trogodišnjoj kćeri True. Zapravo, sebe je nazvala "militantnom", dodajući da "držanje rasporeda spašava sve". 

Također, otkrila je i metodu kojom zabavlja kćer kad su u restoranu, svjesna da se tako izlaže osudi.

Iskreno pričajući o roditeljstvu, na pitanje "Što je nešto što ste se zakleli da nikada nećete učiniti kao roditelj, a sada radite?", uzdahnula je i rekla: "Kad idemo u restoran, dajem True svoj iPhone da gleda YouTube tako da ne moram slušati kako luduje."

Sad kada True ima 3 godine, život se njezinoj mami očito mijenja. Prošli su dani kada ju je mogla odjenuti u pahuljaste kostime za Noć vještica kao malu lutku; ova curica sad ima svoju osobnost.

Čini se da nema puno toga što ponosna mama neće učiniti za kćerkicu koju dijeli s bivšim dečkom Tristanom Thompsonom. Priznala je i da je True neko vrijeme njihovu kadu koristila kao WC školjku.

Kad su je upitali što je morala "naučiti u hodu" kao roditelj, nije oklijevala odgovoriti. "Onaj period kad je True kakila u kadi. To nikad nisam doživjela. Nisam znala da djeca kake u kadi. Bilo je odvratno i ne želim to ponovno proživjeti."

Pročitajte više