Kim Kardashian i Kanye West pripremaju se za četvrto dijete

Foto: Instagram

SLAVNI par u bliskoj budućnosti namjerava imati još jedno dijete. Otkrio je to izvor blizak Kim Kardashian i Kanye Westu. Kćer Chicago dobili su uz pomoć surogat majke, a čini se kako sada planiraju isto.

“Ostao im je još jedan posljednji embrij”, otkrio je izvor, a spol je navodno muški, što znači da će reality zvijezda i reper biti roditelji dviju djevojčica i dvaju dječaka.

U travnju je u intervjuu za časopis Elle Kim izjavila da su joj kuća i srce ispunjeni, ali da bi četvrto dijete definitivno bilo posljednje.

“Mislim da ne mogu podnijeti više od toga. Nemam više vremena, a mislim da je u svakoj vezi važno da mama pridaje suprugu pažnje koliko i djeci”, rekla je.

Kad je Chicago rođena u siječnju, Kim je otkrila zbog čega nije sama nosila dijete devet mjeseci.

“Liječnici su rekli da trudnoća nije sigurna za mene, a ni za dijete. Nakon što smo istražili mnogo opcija, Kanye i ja smo se odlučili za surogat majku. Moja jajašca koja je oplodio Kanye su implantirana u tijelo surogat majke tako da je dijete biološki naše”, pojasnila je zvijezda koja se sada, ako je vjerovati glasinama, priprema za isti postupak.

Pročitajte više