Kim Kardashian West potvrdila da čeka dječaka i otkrila kada stiže na svijet

Foto: Instagram

PRIJE nešto manje od dva tjedna pojavila se informacija da Kim Kardashian i Kanye West očekuju četvrto dijete, a reality zvijezda sada je potvrdila tu informaciju.

38-godišnjakinja je u emisiji ''Watch What Happens Live with Andy Cohen'' potvrdno odgovorila na pitanje voditelja radi li na drugom djetetu te priznala da je termin porođaja ''negdje uskoro''.

''Dečko je, mislim da je ta informacija već poznata'', rekla je Cohenu. 

''Napila sam se na božićnoj zabavi i rekla to nekim ljudima. Ne mogu se sjetiti kome jer inače nikad nisam pijana'', dodala je.

Kim Kardashian West i njen suprug će četvrto dijete dobiti uz pomoć surogat majke što je bio slučaj i s njihovom kćeri Chicago koja danas slavi 1. rođendan. Par ima i petogodišnju kćer North i trogodišnjeg sina Sainta koje je Kim sama rodila, ali nakon toga je odabrala surogatstvo jer bi je još jedna trudnoća životno ugrozila.

Iako su obje njene trudnoće rezultirale zdravim bebama, reality zvijezda se susrela sa stanjem koje se naziva Placenta accreta, a riječ je o posteljici koja je abnormalno srasla sa stijenkom maternice što izaziva zakašnjeli porođaj maternice. To je slučaj u tri od tisuću trudnoća, a rezultira značajnim gubitkom krvi što u rijetkim slučajevima može dovesti i do smrti.

Pročitajte više