Kim nikad nije bila nesretnija, a razlog je njezino treće dijete

Foto: Splash/Instagram 

IAKO bi trebala biti sretna zbog dolaska prinove, Kim nikad nije bila nesretnija i nikada nije proživljavala ovako teške trenutke kao sada.

Glavni krivac je surogat majka koja bi početkom godine njoj i njezinom suprugu Kanyeu Westu trebala roditi djevojčicu koja će biti njihovo treće dijete. No, dok je do nedavno Kim izjavljivala da ima jako prisan odnos sa ženom koja nosi njihovu curicu, priča se sada malo promijenila. "To je glavni izvor nedaća i frustracija koje slavni par proživljava posljednjih dana", pišu strani mediji.  

Kim je u nekoliko navrata objasnila zašto se sada osjeća gore nego za vrijeme svojih prijašnjih trudnoća koje zbog dijagnoze placente previje nisu bile lake. No, svakako ih je lakše podnosila od činjenice da treću bebu neće roditi sama, što je već dulje vrijeme jako tišti.

>>Kim ispričala zašto na proslavu darivanja djeteta nije pozvala surogat majku<< 

A sad je i sama surogat majka dodatno zeznula stvar.  

Unatoč uvjetima na koje je pristala, žena koju su unajmili i kojoj su za tu uslugu platili oko 45 tisuća dolara ne drži se dogovorenog te ih je posljednjom odlukom razočarala do kraja. 

Kako pišu mediji, surogat majka je mimo ranijih dogovora njihovu curicu odlučila roditi u jednoj bolnici u San Diegu, iako je dogovor bio da rodi u bolnici u blizini Beverly Hillsa, gdje je Kim rodila North i Sainta. Kako je bolnica za koju se surogat majka odlučila od njihove obiteljske kuće udaljena više od dva sata vožnje, par se boji da će propustiti porod, odnosno, da će zbog iščekivanja morati otkazati svoje obaveze.  

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kim kardashian, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: kim kardashian. 

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više