Kim je o surogat majkama nekada imala samo riječi hvale, a sada se predomislila

Foto: SplashNews

KIM Kardashian već dugo govori da želi imati veliku obitelj, ali se možda počela premišljati.

Svi znamo da je dvoje djece, North i Sainta, rodila sama, a da je treće, malenu Chicago, rodila surogat majka.

Sve je to već poznato svima baš kao i njene izjave da ne planira stati nakon Chicago jer je surogat majčinstvo idealna metoda koja njoj i drugim ženama omogućuje dobiti svoje biološko dijete bez komplikacija.

Kim je u dvije trudnoće patila zbog teške preeklampsije, zbog čega su joj liječnici sugerirali da više ne rađa.

Kako novac u njenoj obitelji nije problem, lako se odlučila za uslugu surogat majke za koju je u početku imala samo riječi hvale. U početku...

Problemi su iznjedrili na površinu kad je surogat majka počela otkazivati poslušnost jer je odlučila da neće roditi u istoj bolnici u kojoj je Kim rodila North i Sainta, a kako se bližio porod Kim je sve češće isticala da se zbog svega osjeća čudno, sve je izvan njene kontrole i to joj uopće nije jednostavno.

Postala je svjesna velike razlike između vlastite trudnoće i situacije u kojoj netko drugi nosi vaše dijete te je sve češće naglašavala da je pomalo muči sve vezano uz surogatstvo.

Doduše, tada je spominjala i da će, ako Kanye i ona odluče imati još jedno dijete, opet razmišljati o surogat majci.

Sad kad je malena Chicago s njima i dalje hvali surogatstvo jer je uz pomoć te žene dobila dijete, a da se nije udebljala niti prolazila muke po trudnoći i porodu, no sve je više muči ta činjenica kako malenu ipak nije rodila ona.

Uz to, spomenula je i da se nada da će joj do Chicago biti jednako stalo kao i do North i Sainta te da u budućnosti neće činiti razliku među njima.

Time je naslutila da se s malenom još uvijek osjeća pomalo čudno.

Pročitajte više