Klinci u Americi stoti dan u vrtiću slave maskirani u starce, fotke su urnebesne

Foto: Bored Panda, Instagram

VJEROJATNO ste čuli da je stoti dan u vrtiću ili školi u nekim zemljama itekako važan događaj. U posljednjih deset godina ovaj običaj je sve popularniji, a roditelji, učitelji, odgajatelji, ali i djeca sve su domišljatiji.

Tako se danas za stoti dan u vrtiću organiziraju prave proslave za koje se klinci odijevaju u stogodišnjake. Jedna šestogodišnjakinja toliko je realno dočarala izgled starice da su je mnogi usporedili s Yettom Rosenberg iz serije "Dadilja". 

"Prijatelje i učitelje je oduševila, bila je taj dan u središtu pozornosti. Prijatelji su je gledali kao da je izložbeni primjerak", otkrio je njen tata za portal Bored Panda.

Cijeli izgled djevojčice za ovu je priliku pomno osmišljen. Nosila je sjajan nakit i naočale, a i šminku i frizuru je prilagodila tako da budu dostojne jedne starice. 

Naravno, pokušala je i imitirati glas starije osobe što je sve koji su je imali prilike vidjeti uživo još više oduševilo.

"Preslatko! Bilo bi smiješno da na kraju kad ostari izgleda upravo tako", jedan je od komentara na društvenim mrežama.

Ova šestogodišnjakinja tek je jedna od mnogo djece koja su se za stoti dan u vrtiću pojavila u sličnom izdanju.

Klinci inače stoti dan u vrtiću ili škole slave i brojnim drugim aktivnostima pa tako primjerice moraju nabrojati stotinu stvari zbog kojih vole vrtić ili školu, donose stotinu čokoladica koje dijele s prijateljima ili prostorije u kojima borave ukrašavaju stotinom balona.

Cijela ideja je podsjetiti ih da je stoti dan velika stvar. Razgovaraju o tome što su do sada naučili i što ih sve čeka. Također, djeca tako uče brojati do sto i pritom se dobro zabavljaju.

Pročitajte više