Klum otkrila kako njezina djeca reagiraju na fotke na kojima je oskudno odjevena

HEIDI Klum često pokazuje svoju zategnutu liniju na društvenim mrežama, a kaže da su neke od njezinih razgolićenih fotografija potaknule razgovore s njezinom djecom.

"Definitivno sam otvorena prema tijelu i društvena sam osoba. Ja sam iz Njemačke i, znate, nisam uvijek sklona nositi previše odjeće", rekla je Klum, supermodel (47), u intervjuu za People. 

Zato su je nekada i njezina djeca znala upozoriti da pretjeruje, priznaje.

"Mama, stvarno?" pitanje je koje joj ponekad postave kada vide fotografije na kojima je oskudno odjevena.

No Klum kaže da je sa svima, pa tako i sa svojih četvero djece, uvijek iskrena i otvorena o tome kakva je ona osoba pa im uvijek spremno odgovori: "Da, stvarno. Ovo sam ja."

Bivša Viktorijina anđelica je također otkrila da je njezina najstarija kći Leni zainteresirana za manekensku karijeru.

"Sad je dovoljno stara", rekla je Klum: "Uvijek sam mislila da je premlada. Također, uvijek smo djecu držati dalje od očiju javnosti. Ali ona sada vozi auto, ima 16 godina, pa sam shvatila da ako može to raditi, može se baviti i manekenstvom ako je to ono što želi."

Dodala je da će je, iako definitivno ne pritišće kćer da krene njezinim stopama, podržati ako joj je to san, prenosi Today.

"Očito je da kao majka želim da moje dijete radi ono što ono želi. Modna industrija je sjajna i volim je, u njoj radim više od 20 godina, ali to podrazumijeva i puno putovanja, to je drugačije", rekla je te dodala: "Morate biti snažna osoba, pogotovo kao žena morate biti vrlo jaka."

Pročitajte više