Kopirajte ideju ove mame za više ljepših obiteljskih uspomena u 2020.

Foto: Facebook

KAD se osvrnete na 2019., vrlo vjerojatno ćete moći nabrojati sve veće događaje koji su obilježili godinu, ali neke sitnice koje su vam možda izmamile osmijeh na lice vjerojatno ste već potisnuli.

Upravo je zbog toga jedna mama došla na ideju koja je zaludjela mnoge roditelje. Svoju zamisao, koja je u njenoj obitelji postala tradicija, podijelila je u jednoj roditeljskoj grupi na Facebooku. 

Poanta je pronaći praznu staklenku i na komadiće papira upisivati lijepe uspomene koje su obilježile tjedan. Na Silvestrovo 2020. okupite obitelj, sjednite i čitajte s papirića zbog čega je ta godina bila posebna. 

“Ovo mi je trebalo. Svake godine razmišljam o tome što sam izgubila, a ne o onome čime sam blagoslovljena”, komentirala je jedna žena. 

“Zbilja odlična ideja. Na kraju kad sve pročitaš zaključiš da je godina, bez obzira na neke padove, bila itekako lijepa”, dodala je druga.

Sviđa vam se? Krenite već danas. Nabavite staklenku, papiriće i olovku te objasnite obitelji pravila. Do kraja godine imat ćete lijepu hrpu uspomena kojih se vrijedi prisjetiti.

Pročitajte više