Korana Gvozdić prisjetila se teškog razdoblja nakon rođenja sina i dirnula objavom

KORANA GVOZDIĆ na Instagramu je objavila fotografiju s proslave drugog rođendana svog sinčića Olivera kojeg je dobila u vezi s komičarem Ivanom Šarićem. Usput se prisjetila teških trenutaka koje je provela u bolnici nakon rođenja sina, a svojom je objavom dirnula sve.

''Nije lako objasniti tok misli koji se tada vrtio u glavi, ali čvrsto sam vjerovala da će on znati da sam pored njega, s kapom na glavi i da slavimo njegov prvi tjedan. Bilo je to daleko od one radosti koju bi majka trebala ili mogla osjećati, ali nekako sam se morala trgnuti. Svaki sljedeći tjedan dolazila sam mu s kapicom, i na pitanje doktora i sestara 'Koji ono danas slavimo?' ja sam sa sve većim i većim osmijehom odgovarala 'Evo drugi!' 'Treći nam je!' 'Već nam je četvrti!', 'Petiiii!'… Bezbroj fotki i videa poslali smo tati koji nije mogao ući u bolnicu, ali bio je na drugoj strani video poziva. Kapica je s nama proslavila i prvu godinu, a sada evo i drugu! I znate što!? Nikada ne treba podcjenjivati šareni komad kartona'', napisala je Korana uz objavljenu fotografiju.

Naime, voditeljica je sina donijela na svijet u travnju 2021. godine, i to mjesec dana prije očekivanog termina. Kako je ranije otkrila, u bolnici je sa sinčićem provela 38 dana.

''On i ja. Bodrili smo i čekali jedan drugoga... Prvo je on čekao mene da se oporavim, a onda sam ja čekala njega i zaklela se da bez njega neću izaći iz te zgrade. Slavili smo svaki tjedan kao da je rođendan, proslavili i naš prvi majčin dan. I onda smo nakon pet tjedana i dva dana izašli ZAJEDNO! 20.05.2021 - on pajki, a ja rumena od suza, suza radosnica jer smo napokon zagrlili tatu'', napisala je Korana na Instagramu kada je s malenim Oliverom odlazila iz rodilišta.

Pročitajte više