Kristen Bell o iskustvu odvikavanja od pelena: Mislili smo da smo genijalci

Foto: Patrick Rideaux PicturePerfect via Guliver Image

RODITELJI dviju kćeri, 8-godišnje Lincoln i 6-godišnje Delte, Kristen Bell i Dax Shepard djeluju kao savršeno usklađen stroj kad je u pitanju roditeljstvo. Otvoreni, simpatični i vedri, često komentiraju roditeljske trendove i dijele svoja iskustva s javnosti.

Nedavno su, u razgovoru s novinarkom Rompera, komentirali iskustvo s ostavljanjem od pelena. "Doživjeli smo obje strane odvikavanja od pelena, a nismo niti jednu stvar napravili drugačije", kaže Bell. 

Kad je u pitanju bila starija kći Lincoln, posavjetovali su se s iskusnom osobom: "Odveli smo Lincoln da sama izabere kahlicu, što je bio prijedlog moje majke", kaže Shepard. "Rekli smo, 'Hej, to je tvoja kahlica, ako je ikada želiš koristiti.' Sjedila je u svojoj hranilici i zatražila je svoju kahlicu. Odveli smo je tamo i ona je skinula pelenu. Mislili smo da smo genijalci", oduševljeno će i razdragano Bell.

S mlađom kćeri ipak nije bilo tako jednostavno. "Učinili smo sve isto. Ona jednostavno nije htjela izići iz pelena", kaže Bell. "Dakle, sve ovisi samo o djetetu."

Bell i Shepard imaju osjećaja za obitelji s financijskim poteškoćama, znajući da je osobito teško onima s malom djecom. Osnovali su internetsku organizaciju za donacije takvim obiteljima. Bell također poklanja jednogodišnju zalihu pelena svakog utorka preko jednog od Instagram računa.

Priznala je da joj sva ta priča o pelenama budi nostalgiju. "Volim presvlačiti bebe. Nedostaje mi to, ne želim to više raditi, ali mi nedostaje", zaključila je.

Pročitajte više