Legendarno - Lego izbacio set s likovima iz vaše omiljene "mamaste" serije

Screenshoot: Youtube 

DIVNO je biti dio modernog svijeta i zaigrati se s klincima s legićima, ali ne bilo kojim ili bilo kakvim - već s Gilmoricama i njihovim prijateljima. 

Znamo i same da su Gilmorice jedna od onih serije koju ste vjerojatno pratile još kao male, a nastavile kao mame i da ste, kao i brojne druge mame iz cijelog svijeta, baš u toj seriji prepoznale jedan super televizijski uradak uz kojeg se možete zabaviti, ali zaista i naučiti štošta o svakodnevnim toplim i realnim međuljudskim odnosima. Ne čudi stoga ni to što je serija planetarno popularna, a ne čudi zapravo ni to da su se Gilmorice našle u društvu drugih Lego junaka napravljenih na foru Star Warsa i svih ostalih Lego/blockbustera. 

<<<Ovako se grade Lego kocke od kinetičkog pijeska<<<

No ako ste mislite da set sadržava samo glavne Gilmorice, Lorelai i Rory te eventualno Lukea i još nekoga - razveselit ćemo vas činjenicom da su tu doslovno svi - 16 likova i naravno Paul Anka. 

I naravno, mjesto na kojem se svi rado okupljaju. Za igru i kopiranje scenarija. Jer Gilmorice su dobra lekcija i za roditelje i za djecu. 

>>>Oduševile su nas ove multifunkcionalne Lego trake<<<

Ne znamo hoće li i vas oduševiti ovaj set, ali jedno je sigurno - oduševio je mnoge mame/tate/djecu na svijetu jer bez njihove podrške ovih Gilmore likova ne bi ni bilo. Njih je osmislio umjetnik Rainer Zufal, ali tek nakon što je ideju odobrila publika. Naime, Lego Ideas rado će prihvatiti svačije ideje i po njima izraditi set, a ljudi samo trebaju prikupiti dovoljno glasova. 

>>>Legaći nisu više samo za klince, ima nešto i za mame!<<<

A Gilmorice su u vrlo kratkom roku skupile svih 10.000 potrebnih glasova i zato sada cijeli svijet može uživati u njihovim Lego avanturama. 

 

 

Pročitajte više