Maćeha otkazala Božić i poslala djecu živjeti kod njihove biološke majke

Foto: Shutterstock

JEDNA maćeha odlučila se na drastičan korak nakon godina "mučenja". Svoju posvojenu djecu poslala je kod njihove biološke majke, a priču je prije dva dana objavila na Redditu. Kaže da je suprugu od 2018. pomagala u odgoju njegove 12-godišnje kćeri i 14-godišnjeg sina.

"Ne mogu vam ni opisati kroz što smo prošli. Ta djeca su osvetoljubiva, lažljivci, vrsni manipulatori bez imalo poštovanja. Oni su mali klonovi svoje majke, pravi ološ ove zemlje", izbacila je iz sebe. 

Sa svojim suprugom je sedam godina, a on od 2019. ima primarno skrbništvo nad djecom. Vikende provode s majkom, a posjećuju je i tijekom ljetnih praznika. 

"Moj posinak se na našem vjenčanju ponašao kao budala. Onda smo otišli na medeni mjesec, a oni su ostali s majkom. Nisu se htjeli vratiti kući, uvjeravali su majku da ih maltretiramo i zlostavljamo. Ostali su kod nje dva mjeseca. Naravno, onda ih je poslala k nama. To se događa svakog vikenda", nastavila je.

Pokćerka ju je pred drugima nazivala pogrdnim imenima, a onda je to počeo raditi i posinak.

"Ne žele živjeti s nama, to traje godinama. Suprug i ja smo na lijekovima, posjećujem kardiologa i dijagnosticiran mi je PTSP", tvrdi. 

Sada joj je dojadilo takvo ponašanje djece pa je otkazala Božić. Vratila je sve darove, a njih poslala živjeti kod biološke majke.

"Suprug će joj dati primarno skrbništvo. Znam da vjerojatno mislite da sam i ja grozna, ali ne možemo više. Svi govore da su to samo djeca, ali nisu. Nitko ne razumije ovakve situacije dok se sam u njima ne nađe. Nismo htjeli da dođe do ovoga", zaključila je.

Ljudi su joj čestitali što se ohrabrila i poduzela takav korak.

"Imaš PTSP, piješ lijekove. Vrijeme je da se pobrineš za sebe", "Ovo zaslužuje čestitke", "Djeca žele pažnju majke, ona ih ne želi, a oni to znaju", neki su od komentara na ovu tešku obiteljsku situaciju.

 

Pročitajte više