Maddox otvoreno progovorio o poslovnoj suradnji s mamom: "Ona je čudo!"

Foto:Instagram/Splash

MADDOX više nije mali. Osim što je punopravan član jedne od najpoznatijih obitelji na svijetu, sa 16 godina već pokazuje radišnost kojom ga je očito zarazila njegova majka, nekad glumica, danas više prava "filmašica" Angelina Jolie.

Iako mu je tek 16 te bi, kao mnoga druga djeca slavnih roditelja, svoje vrijeme mogao trošiti na mladenačke ludosti, Angelina je ipak odlučila dati mu odgovornost te ga, bez obzira što nije ni punoljetan, podučiti brojnim tajnama svog profitabilnog zanata. 

 

Uostalom, njegovo ime već dugo nije nepoznanica u filmskom svijetu te je 16-godišnjak imao ulogu izvršnog producenta na Angelininom filmu First They Killed my Father koji se od danas premijerno može vidjeti na Netflixu.

Imao je puno dužnosti koje je morao obavljati oko pripreme, organizacije, provjere, a, kako je izjavio za magazin People, trudio se pomagati gdje god je zapelo.

A u Kambodži nije bio sam. Angelina je angažirala i mlađeg Paxa, koji je pomogao u produkciji te radio kao fotograf na setu. 

Kao što je već dobro poznato, film je smješten u Kambodžu, Maddoxovu domovinu te je Angelina puno puta istaknula kako svoju posvojenu djecu želi što više približiti njihovim korijenima. To je bio jedan od glavnih razloga zašto ih je povela sa sobom na snimanje. Sve je na koncu ispalo super jer su se klinci jako dobro snašli i baš uživaju radeći s mamom.


Zato se ne čudimo Maddoxovim riječima kad su ga pitali kako je raditi sa svojom mamom?

"Ona je užasno zabavna, smiješna i lako je raditi s njom. Ona je pravo čudo!", istaknuo je Maddox koji je zapravo dobar dio njihove nagore obiteljske godine proveo na relaciji Amerika-Kambodža jer, ne samo da je radio na filmu, on je ustvari glavni 'krivac' za film. Navodno je upravo Maddox poticao na snimanje ovog filma koji je postavljen u vrijeme genocida Crvenih Kmera, a govori o Angelininom bliskom prijatelju Luongu Ungu, koji je u to vrijeme živio u Kambodži.

Novinari su se pitali nije li to ipak malo pretragična priča za 16-godišnje dijete, no Angelina se ne boji emocionalnih posljedica. "On je inzistirao da sazna istinu, pomagao mi je u istraživanju i sad nastavlja pomagati na setu, u zemlji u kojoj je i njegova obitelj proživljavala tu povijesnu tragediju." 

Uostalom, znala je reći: "Mad jako dobro poznaje sam sebe i ako on tvrdi da je spreman saznati sve, vjerujem mu da je spreman."

Maddox je više od četiri mjeseca proveo s njom u radu, uspio je malo bolje upoznati izvornu tradiciju i kulturu zemlje svog porijekla, uspio je udahnuti dio svoje povijesti te se polako pripremati za filmski svijet.

Vjerujemo da ga baš tu čeka njegova karijera i tko zna, možda bi jednog dana mogao nadvladati i svog mentora. Svoje čudo, odnosno, svoju mamu Angelinu.

Pročitajte više