Mali princ zove se Louis Arthur Charles

Foto: Getty
 
VOJVOTKINJA Kate Middleton i princ William svoju obitelj proširili su za još jednog člana.
 
Najnoviji princ rodio se na dan Svetog Georgea, zaštitnika Engleske kojeg građani slave zbog njegove hrabrosti. Britanski mediji već su se raspisali o tome kako je treće dijete Kate i Williama preteklo starijeg brata Georgea i sestru Charlotte, ali po težini.
 
Dugo se čekalo objavljivanje imena novog princa, a danas se i to konačno dogodilo. Naime, ime mladog princa je Louis Arthur Charles, piše Mirror.com.uk. Princ William podijelio je s javnošću informaciju da maleni za sada lijepo spava te da ih ne budi tijekom noći.
 
Dolaskom malog princa na svijet, koji je peti u nasljednoj liniji za prijestolje, i njegova sestra Charlotte ulazi u povijest. Naime, Charlotte je prva britanska princeza čije se mjesto u liniji nasljeđivanja krune neće promijeniti.
 
Podsjećamo, Kate je rodila u istoj privatnoj bolnici St. Mary u Paddingtonu gdje je rodila i prvo dvoje djece. Djed Charles i njegova supruga Camilla još nisu vidjeli malenog jer su trenutno na službenom putu u Škotskoj. Kateina porodica, roditelji Michael i Carole te sestra Pippa, već su posjetili Kensingtonsku palaču i upoznali malenog princa.

Pročitajte više