Mali test: Biste li vi vratili ovakvu šalicu?

Foto: Facebook 

AKO MISLITE da je ovo jedna jeftina obična šalica - pročitajte obavezno. Jer nije. Ima nešto jako važno u njoj! 
 
Dakle jedna je mama postavila ovu fotografiju na Facebooku, na stranici Sh*tMyKidsRuined i uz nju objasnila. 
 
"Ja sam okej mama i kada sam slučajno na internetu nabasala na ovu šalicu, bila je jeftina, kao i sve druge u moru poznatih "šaljivo-iskrenih natpis na šalici" pa sam si je naručila. Mislim da je zaslužujem jer me taj riječ stvarno opisuje i kao osobu i kao mamu. No iznenađenje je stiglo zajedno sa šalicom. Bila je strgana. Bez ručke. Jadna okrhnuta. Ali ako ste mislili da sam se naljutila, da sam je odlučila vratiti, žaliti se i za svoje novce tražiti drugu - novu, s ručkom - nisam. Zašto nisam? Zato što sam ja ovo što šalica opisuje. A takve su mame navikle na svašta. Navikle su oprostiti svojoj djeci i ukućanima kada nešto slučajno razbiju, potrgaju, razliju. Isto sam tako svjesna da oni koji su je poslali sigurno nisu upakirali strganu šalicu. Možda i jesu? Tko zna? Ili se ona jednostavno strgala u transportu i meni došla ovakva kakvu vidite na slici. Ali takva mi je, iskreno još i draža. To je šalica najokej mame na svijetu koja je navikla na svakakve nepodopštine i ostatke. To su sitnice oko kojih se ne treba živcirati." 
 
Sliku je dosad vidjelo i nasmijalo joj se više od 2.000 istomišljenica koji su svojim komentarima pružili apsolutnu podršku ovoj okej mami. I svojim komentarima pridonijeli priči o mamama koje su doista navikle na svašta, a ovoj mami poručili - "Ti nisi samo okej, ti su super i šalica je upravo ovakva kakva je - savršena!" 
 
Dakle drage mame, biste li vi vratile ovakvu šalicu ili biste baš kao i ova mama pronašle u njoj jedan dublji smisao, u tonu natpisa koji nosi?

 
 

Pročitajte više