Mama će petogodišnjakinji dopustiti da promijeni ime ako sama plati troškove postupka

PRILIČNO je uobičajeno da djeca dođu u fazu u kojoj im se ne sviđa njihovo ime. Srećom, većinom vrlo brzo prerastu tu fazu.

Ipak, umjesto da pričeka, američka mama Bri kaže da će biti sretna ako svojoj petogodišnjoj kćeri ispuni želju i promijeni joj ime. No to će napraviti pod jednim uvjetom - ako petogodišnjakinja podmiri troškove tog postupka.

Kako je Bri objasnila, kćeri je dala ime Charlie Paige, ali djevojčica očajnički želi da je zovu Charlotte.

"Volim njeno ime, mi smo izabrali njeno ime, izgleda poput Charlie. Ona je moja djevojčica Charlie. Ali njoj se to ime ne sviđa i s pet godina mi je napisala uvjerljivo pismo zašto bismo joj trebali promijeniti ime u Charlotte", objasnila je mama.

Kako bi bila što uvjerljivija, djevojčica je čak provela malo istraživanje te je doznala koliko košta promjena imena.

@bri_mom3

Part 1 of the journey to Charlotte #greenscreen #fyp #Coming2America #women #queenenergy

♬ original sound - Bri 🖤

"Istražila je i doznala da, ako želite promijeniti ime, morate ići na sud, državi Indiana morate platiti oko 200 dolara, to mora biti javno objavljeno, a ako ste maloljetni, s time se moraju složiti i oba roditelja", dodala je Bri.

Nakon što je roditeljima prezentirala svoja saznanja, djevojčica je u školi počela prodavati narukvice prijateljstva kako bi sama prikupila potreban novac. Štoviše, već je prikupila veći dio novca, a kako bi i sve oko sebe pripremila na skorašnju promjenu, zamolila je prijatelje da joj se već počnu obraćati sa "Charlotte". Osim toga, to ime već piše i na njezinom školskom ruksaku.

@bri_mom3

Do we change her name from Charlie to Charlotte?! ##greenscreen ##women ##boss ##Coming2America##fyp ##vote

♬ original sound - Bri 🖤

U svom najnovijem videu na TikToku Bri je svoju kćer nazvala "kraljicom Charlotte" i rekla da će joj promjena imena biti stalni podsjetnik da "može učiniti sve što joj je na pameti", a brojni pratitelji su se složili kako je to odlična životna lekcija za djevojčicu.

"Vaša djevojčica je jako pametna i odlučna. Pred njom je svijetla budućnost", smatra jedna od korisnica TikToka.

 

Pročitajte više