Mama dala kćeri neobično ime pa poludjela na trolove koji je ismijavaju

Foto: Facebook

BRITANKA Jade Jeanes i njen suprug Joshua su sedam godina pokušavali dobiti dijete, a kada im je to konačno uspjelo, odlučili su odabrati neobično ime.

Prva ideja bilo je ime Bella, po glavnom liku u animiranom filmu "Ljepotica i zvijer", no na koncu su kćer odlučili nazvati Disney.

"Prijateljima i obitelji se ime doista sviđa, kao i meni. Doista pristaje njoj i njenoj osobnosti", izjavila je majka djevojčice i dodaje da je ime zvučalo neobično već i babicama u bolnici u kojoj je rodila.

Srce su joj slomile majke koje su je zbog odabira ismijavale na jednoj Facebook stranici za roditelje, ali ipak tvrdi da ne žali zbog svoje odluke.

"Druge ne bi trebalo biti briga kako smo odlučili nazvati kćer. Mislim da će s vremenom ovakvi stavovi izblijediti i da će se uklopiti među vršnjake kad jednog dana krene u školu. Nadam se da i druga djeca imaju neobična imena i da neće imati problema", kaže Jeanes.

Da je rodila dječaka, kaže, vjerojatno bi ga nazvala Sonic, prema popularnom liku iz legendarne videoigrice.

"Sobu smo uredili likovima iz Disneyjevih crtića, a kroz nekoliko godina planiramo posjetiti Disneyland. Pričekat ćemo da napuni dvije godine", zaključila je Jeanes.

Pročitajte više