Mama djevojčice koja je pala sa stola za presvlačenje poslala važno upozorenje

MAMA iz Australije poslala je upozorenje roditeljima nakon što je njezina beba zadobila frakturu lubanje. Šestomjesečna djevojčica pala je sa stola za presvlačenje dok joj je mama mijenjala pelenu.

"Mijenjala sam joj pelenu i posegnula za maramicama koje su bile iza mene. Dok sam se okrenula, ona se otkotrljala sa stola na mramorni pod", napisala je majka.

Ova uznemirujuća priča podijeljena je na stranici Tiny Hearts Education, kojoj je cilj informirati roditelje o opasnostima koje vrebaju i ponuditi savjete za prvu pomoć.

"Vidjela sam raniju objavu u kojoj se roditeljima savjetuje da potraže liječničku pomoć ako im je dijete palo s visine duplo veće od njihove pa smo svekrva i ja odmah pojurile u bolnicu. Kći je u autu zatvarala oči i tonula u san, a ja sam je držala budnom. Zadržani smo na praćenju", prisjetila se.

Ubrzo se pojavio kefalhematom, nakupina krvi ispod vlasišta koja izgleda kao kvrga. Tada je djevojčici utvrđen prijelom od pet centimetara.

"Srećom nije bilo unutarnjeg krvarenja ili očitog oštećenja mozga. Savjetujem svima da prate kefalhematom", dodala je i prikupila stotine lajkova i komentara zahvalnih roditelja koji sada znaju što bi njihovoj djeci moglo spasiti život.

Pročitajte više