Mama dozvolila osmogodišnjakinji da oboji kosu, ljudi je žestoko napali

CECILIA MOYER iz Iowe ima više od 60 tisuća pratitelja na TikToku, gdje redovito objavljuje detalje iz svakodnevnog života. No jedna od njezinih posljednjih videosnimki zaprepastila je ljude te izazvala loše reakcije. Naime, ova mama četvero djece svoju mlađu kćer je odlučila odvesti na bojenje kose.

Kako objašnjava, kći ju je više od dvije godine molila da oboji kosu te je, na kraju, pristala na to kako bi je razveselila. Snimka koja je u rekordnom roku skupila gotovo milijun pregleda prikazuje njezinu kćer s plavim pramenovima, a unatoč prvotnim pozitivnim komentarima, ubrzo su prevladali oni negativni.

@ceciliamoyerblog She was the happiest girl on earth! 🥹 Thanks Lindsay Currie from Art of Life Salon & Spa for the amazing job! #daughter #bluehair #kidshair #andGO #haircolor ♬ Girlz Wanna Have Fun - MATTN & Stavros Martina & Kevin D

''Ne razumijem kako nekim ljudima ovo može biti simpatično ili slatko. Očito je da svi koji imaju pozitivne komentare samo žele biti ljubazni, ali ne i iskreni. Pa dijete ima samo osam godina, to je puno prerano za bojenje kose! Ja sam mislila da prije 16 godina nije ni preporučljivo bojiti kosu. Ne znam, mislim da je ovo jako neodgovorno'', samo je jedan od mnogih komentara osude ispod snimke.

Bilo je i onih koji su jednostavno napisali da je Mariah premlada za stavljanje pramenova, prozivajući pritom Cecilijino majčinstvo, dok su neki izrazili zabrinutost sigurnošću boje koju je frizer koristio.

''Nisam uopće uvjerena u to da je boja za kosu sigurna za tvoju djevojčicu, a osim toga, ne pada mi na pamet da trošim novac da bi mi dijete imalo plavu kosu'', napisala joj je jedna tiktokerica.

Pročitajte više