Mama izazvala raspravu jer kćer u javnosti drži na povodcu

Screenshot: TikTok

Korisnica Alexis podijelila javnost nakon što je na TikToku objavila snimku u kojoj stavlja svom djetetu povodac dok zajedno kupuju. U viralnom videu, pregledanom više od 12.9 milijuna puta, svoju kćer koja sjedi u kolicima za kupnju privezala je za sebe povodcem.

"Umorna sam od ovakvog svijeta, ali nikad nisam umorna od zaštite svojih djevojčica. Ne osjećam se loše jer izgledam kao luda mama. Dok god su moja djeca sigurna", napisala je u opisu pa izazvala žustru raspravu.

@alexishealth Replying to @bkoji445 I’m tired of the world being this way but I’m NEVER tired of protecting my girls. I’m okay looking like a crazy mom. As long as my babies are safe 🥰 and thanks to everyone I freaking love this thing❤️#momsoftiktok #dadoftiktok #protectyourchildren #protectyourkids #awareness #alexishealth #beawareofyoursurroundings #shoppingwithme ♬ original sound - Alexis

Dok neki smatraju da pretjeruje, drugi ne vide ništa loše u njezinom postupku.

"Kad god vidim ovakve videe, smijem se", "Ludost je da je ovo normalno. Ne možete živjeti u takvom strahu", kažu kritičari.

S druge strane, mnogi roditelji iz SAD-a ističu da razumiju zašto se majka tako ponaša.

"Recite da sam luda, ali uvijek ću štititi svoje dijete", "Mame se posramljuje zbog svega. Zar je čudno da želimo zaštititi svoju djecu u ovom ludom svijetu?" smatraju drugi.

Nakon što je video postao viralan, Alexis je objavila još jedan, u kojem je istaknula da su povodci osobito važni za djecu iz spektra autizma.

"Djeca s autizmom su sklona bijegu", tvrdi.

Pročitajte više