Mama je podijelila super trik kojim dobiva pozornost djece: "Djeluje svaki put"

Screenshot: TikTok

JEDNA je mama na TikToku podijelila genijalni trik kojim svaki put dobije pozornost svoje djece. U videu je istaknula da joj je dosadilo stalno vikati iz prizemlja i zvati djecu na večeru, pa je odlučila biti kreativna i riješiti svoj problem. 

U svaku sobu svoje troje djece instalirala je bežičnu zonu kako bi ih mogla pozvati kad ih treba, bez potrebe da viče kako bi je čuli. Kako bi joj i samoj bilo lakše i da se ne bi zbunila, svako je zvono instalirala i u kuhinjski element te iznad napisala ime djeteta kako slučajno ne bi pozvala drugo dijete. 

Osim što je podijelila video, u opisu je napisala zašto se odlučila na ovo rješenje. "Je li još nekome muka od vikanja, ignoriranja i trčanja za djecom da siđu na večeru? Jučer sam na internetu pronašla ove male divote koje odlično rade! Možete ih zalijepiti bilo gdje, potpuno su bežični i ne ometaju si signale. Sada mogu lijepo pozvati dečke bez frustracije od vikanja iz sveg glasa", napisala je Shelley.

@shellwalker813 Anyone else sick of shouting upstairs, being ignored then running up to get the kids down for dinner?! I found these little beauties online yesterday that have worked a treat! You can stick them anywhere, they’re fully wireless and they do not interfere with each other’s signals. Now I can call the boys nicely without the frustration of shouting my head off 😂 #parenting #parentinghacks #doorbell #dinnersready #boymum #mumsoftiktok #parents #yes #comeondown #quietlife #modernfamily ♬ original sound - shellwalker813

Reakcije na video bile su različite, ali većini se svidjela ova ideja. Neki su čak napisali da već koriste nešto slično ovome i da su oduševljeni.

"Dobra ideja, ali nije funkcionirala s mojim klincima. Izvadili su baterije", "Sjećam se dok je tata to koristio za nas. Radilo je sve dok nismo shvatili da 'zvonjava' prestaje kad izvadimo baterije", "A zašto jednostavno ne odeš gore i kažeš im da je večera na stolu?", "Mi koristimo umjetnu inteligenciju na glavnom zvučniku, odmah su dolje kad se ona upali", neki su od komentara.

Pročitajte više