Mama kaže da bi odraslima bez djece zabranila ulaz u Disneyland

Foto: Instagram

JEDNA mama zbog svoje je frustracije izazvala pravu debatu na internetu o tome treba li ljudima bez djece zabraniti ulaz u Disneyland.

Sve je uzrokovala stara objava s Facebooka koje su se sjetili korisnici Twittera.

“Disneyland je obiteljski zabavni par. Disneyland je za djecu. Ljude bez djece tamo treba zabraniti”, ljutito je napisala.

Odrasle bez djece okrivila je za duže čekanje u redovima, a to je zaključila temeljem vlastitog iskustva nakon što je poznati zabavni park posjetila s trogodišnjim sinom s kojim nije mogla doći na red ni za kupnju običnog pereca, kaže.

Strasti je dodatno potpirio komentar u The New York Postu koji potpisuje Johnny Oleksinski.

“Milenijalci zaista imaju nezdrav odnos s Disneyjem koji je toliko vremena uložio u ogroman sadržaj namijenjen djeci. Još jedan problem koji ignoriramo je dopuštanje brendu za djecu da kontrolira ljude u odrasloj dobi. To zaglupljuje”, upozorio je.

Mnogi korisnici društvenih mreža smatraju da Disneyjevi tematski parkovi nisu namijenjeni samo djeci nego su osmišljeni za uživanje u svim uzrastima. Tome u prilog citiraju samog Walta Disneya koji je izjavio: “Mrtav si ako se usmjeriš samo na djecu. Odrasli su ionako samo odrasla djeca.”

Pročitajte više