Mama koja je rodila trojke pokazala kako doista izgleda trbuh nakon porođaja

Foto: Instagram

MAMA Maria iz Švedske koja je 12. rujna rodila trojke, pokazala je kako izgleda tijelo nakon porođaja. Naime, žene se često vole pohvaliti brzim povratkom u formu, no Maria je odlučila pokazati drugu krajnost. 

Njen se trbuh s obzirom na to da je devet mjeseci u njemu nosila tri bebe puno više rastegnuo, a to znači da će joj duže vremena trebati da se vrati na staro.

“Četiri tjedna nakon porođaja još uvijek imam čudan trbuh koji visi i pomalo sam začuđena što se nije smanjio u odnosu na posljednju fotografiju”, napisala je Maria koja se fotografirala i tjedan dana nakon rođenja djece Iben, Agnes i Filipa.

“Moram priznati da me to na neki način razočaralo i nisam sretna što ovo dijelim. S druge strane, ožiljak od carskog reza više ne boli i zadnja dva dana se ponovno osjećam kao da sam svoja. Osim zbog ovog obješenog trbuha”, priznala je.

Maria je odlučila početi nositi steznik kako bi se što prije riješila trudničkog trbuščića, a napredak će bilježiti fotografijama kao što je radila i tijekom cijele trudnoće. 

Pročitajte više