Mama koja je rodila trojke pokazala kako joj je izgledao trbuh dan prije porođaja

INGRID Cortes privukla je mnogo pažnje na društvenim mrežama nakon što je pokazala kako izgleda trbuh trudnice koja nosi trojke. Na svom TikTok profilu dijelila je svoje trudničko iskustvo svih devet mjeseci, a kako je vrijeme prolazilo, tako se i njezin trbuh mijenjao. Kako je pokazala, pred sam kraj trudnoće također je dobila mnoštvo strija, a osjećala je i užasne bolove u trbuhu.

@ingrid.cortes Les dejo un borrador. Nada mas lo veo y me duele la espalda otra vez jajajaja🫣 #tbt #borrador #momlife #multiplesmom #triplets #fyp #triates ♬ sonido original - ⚡️Erick UT⚡️

U viralnom videu koji je skupio 1.7 milijuna pregleda, sa svojim je pratiteljima podijelila kako je izgledao njezin trbuh samo dan prije porođaja. ''Čim pogledam ovaj video, odmah me opet zabole leđa'', napisala je u opisu svoje objave.

U posljednjih nekoliko godina broj višeplodnih trudnoća je u porastu, objašnjavaju stručnjaci, a jedan je od glavnih uzroka česta upotreba lijekova za plodnost i tretmani za potpomognutu oplodnju. Ostali mogući uzroci uključuju gensko naslijeđe, broj prethodnih trudnoća, dob žene i boju kože.

Što su višeplodne trudnoće češće u obitelji, mogućnost za iste je veća. Studije su također pokazale da majčinstvo u kasnijoj dobi povećava izglede za višeplodnu trudnoću.

Pročitajte više