Mama mora na sud jer se njen trogodišnji sin pomokrio na javnom mjestu

Foto: Facebook

SVAKI roditelj malenog djeteta svjestan je o koliko se hitnoj situaciji radi kada mu ono priopći da mora obaviti nuždu, a u tom se trenutku ne nalazi kod kuće već negdje vani. 

Sa sličnom se situacijom susrela i trudna Brooke Johns iz Georgije, majka trogodišnjeg dječaka, zbog čijeg je mokrenja na javnom mjestu zaradila prekršajnu prijavu. 

Naime, Brooke i njen sin vozili su se u automobilu kada joj je sin rekao da mora hitno na toalet. Majka nije imala izbora nego stati na prvom parkiralištu benzinske postaje. Brzo je shvatila da nemaju vremena doći do zahoda pa je sinu dopustila da se pomokri na parkiralištu.

Kako prenosi ABC News, trogodišnjaka i majku je vidio zamjenik šerifa koji se tamo našao sasvim slučajno i zbog mokrenja na javnom mjestu majci ispisao prekršajnu prijavu.

"Sinu se užasno mokrilo, ali što da smo došli do zahoda i da je bio zauzet? Što sam trebala, pustiti ga da to obavi po podu benzinske postaje?", upitala je majka koju je reakcija službene osobe i više nego iznenadila. 

U prijavi je zamjenik šerifa naveo kako je nedopustivo da je "morao gledati muške genitalije i mokrenje na mjestu gdje postoje javni toaleti".

Johns tvrdi da je bila riječ o hitnoj situaciji i da dijete nije moglo izdržati.

Ono što je najgore, majka se na sudu mora pojaviti nekoliko dana prije porođaja, stoga je to još jedan razlog više zbog kojeg je slučaj izazvao ogorčenje na društvenim mrežama.

"Ne samo da je riječ o trogodišnjem djetetu, već i o ženi u visokom stupnju trudnoće", jedan je od komentara.

"Ovo je smiješno! Nadam se da će mama pobijediti na sudu. Znamo svi kako je mokrenje na javnom mjestu zabranjeno, ali ovdje se radi o djetetu koje više nije moglo izdržati i majci koja ga nije mogla brzo odnijeti do toaleta", pisalo je u drugom komentaru. 

Je li zamjenik šerifa pretjerao ili ne, odredit će sud.

Pročitajte više