Mama nakon dvije godine prestala dojiti pa tražila muža da joj plati operaciju grudi

ŽENE su ponekad nezadovoljne izgledom svojih grudi. Genetika i stil života neki su od čimbenika koji diktiraju oblik, veličinu i izgled grudi, a jedina biološka svrha im je dojenje. Ipak, društvo im je dodalo jednu koja je mnogima izuzetno važna – onu estetsku.

Žene koje odluče dojiti svoju djecu spremne su na puno odricanja, ali neke postaju nezadovoljne zbog promjene izgleda svojih grudi nakon prestanka dojenja. Priroda čini svoje, rekli bi neki, ali operacije grudi sve su češći zahvat za kojim žene posežu.

Jedna majka koja je dojila dvije godine zatražila je od svog supruga da joj plati operaciju grudi, tvrdeći da je to jedino pošteno s obzirom na sav novac koji su uštedjeli jer nisu morali kupovati adaptirano mlijeko za bebe.

@averyywoods It’s well deserved 🙃 #MessFreeHero #GenshinTeleport #breastfeedingmom #pumpingmom #breastfeeding ♬ original sound - Devin🥸.

Avery Woods svoju je želju iznijela putem videa na TikToku, i to dok je držala jedno od svoje dvoje djece u naručju. Dok se smješkala, njeno ju je dijete potapšalo po grudima, a na ekranu je pisalo: "Reći ću svom mužu da sam zaslužila poklon u obliku operacije podizanja grudi nakon dvogodišnjeg dojenja i uštede velike količine novca na adaptiranom mlijeku."

Woods, inače medicinska sestra na pedijatrijskoj jedinici intenzivne njege u jednoj američkoj bolnici, dobila je veliku podršku drugih korisnika TikToka. Oko 15.000 ljudi lajkalo je objavu koja je pregledana više od 571.000 puta.

"Rekla sam i svom zaručniku isto", komentirala je jedna korisnica.

Netko se oglasio: "Da! To je oko 4000 dolara (30.000 kuna) ušteđenih na adaptiranom mlijeku, plus bočice, pohrana, grijač za bočice i sve ostalo."

Woods nije otkrila kako je na prijedlog reagirao njezin suprug.

Pročitajte više