Mama ne vidi razliku među svojim sinovima, vidite li je vi?

Foto: Instagram

PRONAĐITE razliku jer je njihova mama ne vidi.

Kad je Britanka Becky Jo Allen iz Liverpoola doznala da je trudna, nije očekivala velika iznenađenja. Tad je već bila mama trogodišnje djevojčice Indiane koja se veselila prinovi.

Međutim, iznenađenja su se počela nizati.

Trudnoća je bila prilično iscrpljujuća, s puno mučnina i glavobolja, a onda se uspostavio i glavni razlog relativno teškog stanja. Becky Jo nije nosila samo jednu bebu. U trbuhu su kucala tri srca. 

"Ispočetka nisam mogla vjerovati jer u našim obiteljima nitko nikada nije rodio blizance, a kamoli trojke no kad je početni šok prošao, a mi se priviknuli da čekamo tri mala iznenađenja, stiglo je novo", ispričala je Becky Jo koja se, nakon hitnog poroda u 31. tjednu trudnoće, našla na meti medija. 

Naime, kad je rodila i konačno ugledala svoja tri mala srca koja su zbog male porođajne težine odmah prebačeni na odjel neonatalne skrbi, gdje su proveli tri tjedna svaki u svom inkubatoru.

Tri tjedna bila je s njima, no tek kad je dobila priliku dobro ih pogledati svu trojicu zajedno, zapanjila se kad nije mogla pronaći niti jedan detalj koji bi barem jednog razlikovao od druge dvojice. 

Njih trojica potpuno su identični, što i nije toliko čudno za identične blizance, ali s trojkama je stvar obično drugačija. Na koncu se ispostavilo da su u pitanje prave identične trojke, za što su šanse zapravo jako male. Kaže se da se tako nešto može dogoditi u jednoj od minimalno 100 milijuna prirodno začetih trudnoća.

>>Ovakve su trojke stvarno prava rijetkost<<

U Velikoj Britaniji dosad je rođen sam jedan takav identični trio. Među njima doista nema nikakve fizičke razlike pa ih je mama u početku jako često miješala. 

Međutim, braća su danas već malo veća pa su ih počeli prepoznavati, ne po fizičkim atributima, nego po karakteru. 

"Rohan je najglasniji, on uvijek viče, Roko je opušten, a Roman sebičan. Tako ih danas razlikujemo, jer koliko se god trudili, ne možemo primijetiti fizičku razliku, a vjerujem da je nećete naći ni vi", poručila je Becky Jo koja svoj veseli identični trojac često prikazuje na svom Instagram profilu, gdje je do danas nanizala puno dokaza njihove identičnosti.

Uvjerite se i sami, a ako nađete razliku u njihovu izgledu, slobodno javite mami. Ako je nađete...  

 

 

Pročitajte više