Mama ne želi sinove svoje najbolje prijateljice na proslavi: "Ta su djeca zla!"

Foto: 123RF

SAMO zato što volite svoje prijatelje, to ne znači da morate voljeti i njihovu djecu, reći će vam mnogi. Ponekad, čak i uz najbolji odgoj, djeca se za nečije pojmove mogu činiti zločestom i neodgojenom. 

U nezavidnoj se tako situaciji našla jedna mama kojoj problem stvaraju djeca njene dugogodišnje prijateljice jer su, kako kaže, jako zločesta prema njenoj djeci.

Njen će sin uskoro slaviti rođendan na kojem ne želi djecu svoje prijateljice. No svjesna je da će, ako to učini, uništiti dugogodišnje prijateljstvo s njihovom mamom. 

"Prošle je godine njezin najstariji sin udario kćer moje druge prijateljice, što su svi vidjeli i bili time zgroženi", ispričala je jedan od primjera zašto ih ne želi na rođendanskoj proslavi. 

"Osim toga, na jednoj drugoj pak zabavi, njenom drugom sinu se mokrilo i umjesto da dječak ode na toalet, on je to učinio pred svima u dvorcu na napuhavanje, na kojem su se sva djeca igrala. Do kraja dana nitko se na njemu više nije htio zabavljati. Dok su se sva djeca lijepo igrala, njena tri sina iskoristila su svaki trenutak kako bi uništili zabavu", dodala je.

"Rođendan je uskoro, a ja ih ne želim u svojoj kući. Stvarno ih ne želim! Što da radim, volim nju, ali ne i njenu djecu", poručila je.

"Ako vi budete umjesto svoje prijateljice morali paziti što će ta djeca sljedeće učiniti, onda je bolje da ih ne zovete", odgovorila joj je jedna mama.

"Vaša će prijateljica pogriješiti ako je to nešto što će uništiti vaše prijateljstvo. Trebala bi reagirati na loše ponašanje svoje djece", napisala je druga mama.

"Pokušajte sjesti s njom i razgovarati i sve joj lijepo objasniti. Možda je izgubila kontrolu nad djecom i to ne vidi. Ako je to nešto zbog čega će se naljutiti, onda je bolje takvo prijateljstvo prekinuti", poručila je treća. 

 

 

Pročitajte više