Mama objavila oglas kojim traži dadilju, ljudi su šokirani uvjetima

Foto: Shutterstock

SVI želimo biti sigurni da su naša djeca u najboljim rukama kada nismo u blizini, ali jedna mama četvero djece šokirala je korisnike Facebooka svojom opsežnom listom zahtjeva koje ima za dadilju svoje djece.

Objavila je oglas u kojem traži dadilju koja će za 188 eura tjedno čuvati njezino četvero djece u dobi od dvije, tri, pet i sedam godina. Radno vrijeme je radnim danom od podneva do 18 sati te povremeno vikendima.

Kao da čuvanje četvero djece nije samo po sebi dovoljno teško, majka kaže da očekuje da dadilja bude "odlična kuharica i strastvena po pitanju čišćenja".

Također, traži ženu koja je starija od 25 godina i koja nema tetovaže ili piercinge. Još bizarnije je što očekuje da dadilja ima magisterij i da ne koristi društvene mreže. Stroga je i po pitanju pušenja i konzumacije alkohola, a traži i reference koje može kontaktirati.

"Želim temeljito provjeriti potencijalnu dadilju i podvrgnuti je testiranju na droge", napisala je u oglasu u kojem ističe da potencijalna dadilja sama treba osigurati prijevoz do doma obitelji.

Mnogi su ženu osudili zbog nerealnih očekivanja, prenosi The Sun.

"Mislim da je propustila dodati nulu ili dvije na plaću", "Možeš misliti kako netko s magisterijem želi čuvati četvero djece za 188 eura tjedno", "Siguran sam da ona ne ispunjava ni četvrtinu uvjeta", neki su od komentara.

Pročitajte više