Mama oduševila kreativnim planom za djecu tijekom 26-satnog putovanja

TIKTOKERICA Taylor potrudila se osmisliti plan kako zabaviti djecu tijekom 26-satnog putovanja. Za svako od svoje četvero djece napravila je kutiju s bojicama, markerima, bilježnicama, sunčanim naočalama i torbom. 

"Imat će i kartu kako bi mogli vidjeti gdje smo trenutno i gdje trebamo doći. Mogu igrati i igru s registracijskim oznakama. Poanta je da kad god vide automobil s određenom državom na registraciji, da je pobojaju", otkrila je kreativna mama. 

Kako kaže, ta kutija bi ih trebala zabaviti tijekom prva četiri sata vožnje. Za svaka naredna četiri sata dobit će vrećice u kojima su raznorazni rekviziti s kojima se mogu zabaviti, međuobrok i neki slatkiš.

@tayyluhhh5

Is it gonna work? Doubt it. But let’s take a 52 hour round trip trek with 4 kids. ##fyp ##summer ##roadtrip ##rue21BeYouChallenge ##TeamofTomorrow

♬ original sound - Taylor

Ovoj kreativnoj mami bitno je da se djeca zabave, ali i da se pristojno ponašaju. Koristi sustav nagrađivanja i kažnjavanja za svako dobro i za svako loše ponašanje.

Video njene ideje pregledan je skoro četiri milijuna puta, a skupio je brojne simpatije i pozitivne komentare drugih roditelja.

Pročitajte više