Mama oduševila ljude ostavivši supruga da spava: Nije se trebao požaliti svojoj mami

Foto: Shutterstock

MAME imaju puno obaveza, a kad bi trebale izabrati koju bi prvu izbacile, vjerojatno bi im trebalo malo vremena da odluče. Jedna je mama, pak, po tom pitanju sasvim sigurna, a svoju je priču podijelila sa zajednicom na Redditu pokupivši ogromne simpatije.

Naime, svojim je postupkom partneru dala do znanja da više ne namjerava na svojim leđima nositi odgovornost svih obaveza unutar njihove obitelji.

Mama je odbila glumiti budilicu nezainteresiranom suprugu

"Moj partner i ja imamo 5 kćeri, od 7, 6, 4, 3 godine i najmlađu od 5 mjeseci", napisala je anonimno na forumu. "Već dugo postoji problem između partnera i mene po pitanju jutarnjeg ustajanja i pomaganja s dnevnim obvezama oko djece: on misli da je u redu da ostane dulje spavati ako taj dan ne mora ići raditi, dok ja mislim da bi trebao ustati kad djeca i ja, ili bismo se barem trebali izmjenjivati s produljenim jutarnjim spavanjem. Posjećivali smo terapeuta koji je predložio partneru da više sudjeluje u jutarnjim obvezama."

Unatoč savjetu terapeuta, njezin se partner nije probudio jednog jutra kad su trebali provesti dan u zoološkom vrtu s njihovih pet kćeri i partnerovim roditeljima. "Budilica mi se oglasila u 6:30 ujutro i ustala sam dok je moj partner spavao. Odlučila sam da ga ovaj put neću buditi i nastavila sama spremati djecu. U 8 sati je još spavao pa sam ukrcala djecu u auto i krenuli smo. Stigli smo u zoološki vrt u 9:30, a njegova obitelj je pitala gdje je. Spomenula sam da je još u krevetu i da je odlučio ne ići s nama."

Partner ju je nazvao više od tri sata nakon što se trebao probuditi pitajući se gdje su svi. Bio je ljut na nju što je otišla i nazvao je naposljetku i svoju majku Ona je zauzela sinovu stranu i rekla da je snahin postupak nepošten naglasivši da ga je trebala samo malo prodrmati da se probudi.

Reddit zajednica odmah se usprotivila svekrvinom stavu

Osudivši svekrvinu reakciju i ponašanje ovog muža, zajednica Reddita potpuno je stala na stranu ove žene jer je ostala pri svome. "Zašto je uvjeren da jednostavno može prestati biti roditelj kad mu se prohtije?" napisao je netko.

Drugi korisnik je istaknuo kako nije bilo u redu što je nazvao svoju mamu da bi joj se požalio. "Najdraži dio priče mi je kad je bio tako uzrujan što je propustio put da je nazvao svoju mamu da okrivi svoju ženu, kao da ništa nije mogao poduzeti da spriječi ovakav razvoj događaja."

Pročitajte više