Mama ostavila dijete u kolicima ispred slastičarne pa postupkom šokirala ljude

Foto: TikTok

MAJKA koja je dijete ostavila u kolicima ispred slastičarne i ušla u nju kupiti sladoled, šokirala je korisnike TikToka. Svjedokinja Kate Graham snimila je prizor u Monroviji, u Kaliforniji, i objavila ga na toj društvenoj mreži. Vrlo brzo postao je viralan, a gledatelji su poručili da to možda jest sigurno u nekim zemljama, ali ne i u SAD-u.

U videu se vidi malo dijete koje sjedi u kolicima pred slastičarnom, dok su njegova majka i starija sestra unutra i naručuju hranu.

"Ostavila je dijete na cesti u Los Angelesu", dodala je Kate u snimci koja je pregledana 4.8 milijuna puta.

@katecihi #DisneyPlusVoices #babies #badparents #badparenting #icecream #icouldteachyou #badmom ♬ Jenny (I Wanna Ruin Our Friendship) - Studio Killers

"Los Angeles nije mjesto gdje je to sigurno. To je mjesto u kojem vaše dijete mogu oteti i prodati na dark webu", kaže jedna osoba.

"Kad si u SAD-u, posebno u Kaliforniji, ne možeš ostaviti svoje dijete bilo gdje i bilo kada", upozorava druga. 

"Ako i jest iz neke druge zemlje, to nije opravdanje. To je loša mama. Ja baš u drugoj zemlji, koliko god sigurna ili nesigurna bila, ne bih ispuštala dijete iz ruku, kamoli iz vida", ističe treća.

Drugi su stali u obranu majke, napomenuvši da je to učestalo u nekim drugim zemljama.

"Možda nije odavde pa ne zna koliko grozni ljudi mogu biti", "U Norveškoj i drugim skandinavskim zemljama se to često događa", "Umjesto da je snimaš, reci joj. Možda ne zna koliko je ovdje to riskantno", pisali su.

Pročitajte više