Mama otkrila kako je sina nagovorila da spava sam u krevetu pa šokirala partnera

KORISNICA TikToka Meagan Michelle Allen priznala je da joj je dosadilo spavati u krevetu svog dvogodišnjaka pa je smislila pametan - iako pomalo jeziv - način da umiri svog dječaka i nauči ga da sam spava.

To uključuje stavljanje ekstenzija na plišanu igračku i zamatanje u deku pokraj djeteta. Tu neobičnu instalaciju naziva svojim "klonom za podršku". Uz to, dodala je kako njezin trik može završiti na tri načina.

@meggmichelle13

lets see how this goes... 😬😅 #HoldMyMilk #InTheHeightsChallenge #toddlermom #scary #clone #tricks

♬ Act 2: In the Hall of the Mountain King - Edvard Grieg

"Prvo, moj sin će pomisliti da sam to ja i vratit će se na spavanje. Drugo, moj sin će me maziti i otpast će mi 'kosa', a on će se prepasti i doživjeti doživotnu traumu. Treće, probudit ću se, zaboraviti da sam to učinila i probuditi cijelo susjedstvo", rekla je.

Stotine roditelja su oduševljene ovim bizarnim trikom, ali njezin partner ne dijeli to oduševljenje.

@meggmichelle13

Reply to @paigedonaldson3 LONG UPDATE but worth it at the end husbands reaction is first 😂😂😂 ##update ##HoldMyMilk ##clone ##bedtraining ##toddlermom

♬ original sound - Meagan Michelle Allen

Kako je otkrila u naknadnom videu, on je pomislio da uz njihovog sina spava nepoznata djevojka te je uvjeren kako će dječak zbog toga imati traume. Ipak, čini se da njezin trik zasad djeluje jer se dječak svaki put nakon što se usred noći probudio i vidio "mamu" pokraj sebe uspješno sam ponovno uspavao, prenosi The Sun.
 

Pročitajte više