Mama otkrila trik za sigurnost djece i uključuje gomilu psovki

Foto: Shutterstock

AKO imate malu djecu, znate koliko je važno naučiti ih da paze na sebe. Djeca su ranjiva, pa su roditelji često opterećeni zbog toga kako će se djeca ponašati u teškim situacijama.

Autorica, motivacijska govornica i mama šestero djece po imenu Chauvon Landry, koja se koristi i imenom thelandryfamily504 na TikToku, često dijeli korisne savjete o roditeljstvu i neke općenite životne savjete.

Nedavno je podijelila nekonvencionalnu taktiku preživljavanja za svoju djecu, a ljudima se poprilično svidjela.

@thelandryfamily504 Class is in session PLEASE SHARE !!! #Parentingtip #Parentingtip ♬ original sound - The Landry’s

"Ok, evo jedne taktike preživljavanja koju učim svoju djecu i nadam se da je nikada neće morati koristiti. Mogla bi spasiti život vašem djetetu pa obratite pozornost. Ako se djeca ikada nađu u opasnosti - ako ih netko pokušava oteti ili natjerati da učine nešto što ne žele - ne smiju samo vrištati. Trebaju vikati svaku psovku koje se mogu sjetiti", otkrila je.

"Jer, razmislite o tome, ako ste na igralištu ili tako nešto i čujete dječji vrisak, to vam nije baš alarmantno. Ali ako čujete dijete kako psuje, prestat ćete usred razgovora i pogledati što se događa s tim djetetom, zašto to dijete izgovara te riječi", domišljato će.

Čudno, neuobičajeno ponašanje djeteta poslužit će kao signal ostalim odraslim osobama u okolini, koje bi mogle shvatiti da to dijete proživljava ozbiljan stres i da osoba koja se nalazi pored djece nije prijateljski nastrojena.

Pratitelji su uglavnom zaključili da je ova ideja briljantna, a neki su se šalili o tome koliko bi njihova djeca uživala provodeći je:

"Moje dijete bi potajno čekalo taj dan", našalila se jedna osoba.

"Moje dijete bi promislilo: 'Pa, konačno je došlo vrijeme da zablistam'", dodala je druga.

Treća osoba je dala svoj savjet: "Ja svojim kažem da viču: ‘Ti nisi moj roditelj! Ti nisi moj roditelj, pusti me!'".

Pročitajte više