Mama petero djece kupuje hranu dvaput godišnje: Za 27.000 kuna jedemo mjesecima

TABITHA, majka petero djece iz Michigana, ima posebna pravila kad je u pitanju kupovina namirnica za njenu obitelj. Naime, ona tvrdi da to pravilo funkcionira za njih, a sastoji se od toga da u trgovinu po namirnice odlazi samo dvaput godišnje, opskrbljujući obitelj s dovoljno hrane da im češće kupovine nisu uopće potrebne.

Premda djeluje nevjerojatno, osobito za tako veliku obitelj, ona je sve objasnila u YouTube videu: "Mi smo sedmeročlana obitelj, tu je petero djece i ovo je upravo ono što nam odgovara. Ne žele svi ljudi napraviti veliku kupovinu odjednom, ali mi to jednostavno volimo. Nadamo se da će nam ovo potrajati 4-6 mjeseci", rekla je.

Sudeći po ogromnim količinama hrane koju su ona i njezin suprug kupili, Tabitha ne bi trebala imati problema s održavanjem zaliha. Potrošila je oko 27.000 kuna, a tu se nalazi šest boca maslinovog ulja, 10 tuceta jaja, 20 komada maslaca i godišnja zaliha riže. Kupila je i 22 paketa tjestenine, 95 vrećica čipsa, 24 paketa pilećih prsa, kao i dovoljno govedine za najmanje 15 obroka za ovu veliku obitelj.

Takva kupovina oduzme im cijeli dan

Krenuli su u trgovinu oko 10 ujutro, a oko četiri popodne još su bili u procesu preslagivanja namirnica. Obitelj ima skladište u podrumu, da bi im stala sva hrana, ali dio svakako moraju spremati u hodnicima, a ponešto i u kupaonici.

Tabitha je dodala: "Toliko smo zahvalni što možemo kupiti ovu hranu za cijelu našu obitelj i hraniti je mjesecima. Zaista se isplati, iako je za to potreban cijeli dan. Ovo namirnice će trajati jako dugo mojoj sedmeročlanoj obitelji, rijetko idemo u restoran pa je ovo upravo ono što nam je trebalo."

Pročitajte više