Mama podijelila fotografije sinovih opeklina kao znak upozorenja drugim roditeljima

Foto: Shutterstock

JEDNA mama odlučila je pokazati opekline koje je njezin sin zadobio kada je na sebe prevrnuo vrč vrele vode. Napravila je to putem edukativne stranice Tiny Hearts Education kako bi upozorila druge roditelje što učiniti ako se nađu u istoj situaciji.

"Nikad ne mislite da će se to dogoditi vama. Moj dvogodišnji sin je uspio na torzo prevrnuti vrč prokuhane vode. Užasna nesreća se mogla izbjeći. Briznula sam u plač čim sam shvatila što se događa", prisjetila se tog trenutka.

Srećom, ostala je pribrana pa je sa sina odmah skinula svu odjeću, uključujući pelenu, te ga je u roku od 10 sekundi od nezgode stavila pod hladan tuš.

"Držala sam ga tako preporučenih 20 minuta dok je moj suprug zvao hitnu pomoć. Na pregledu su nam rekli da su opekline uglavnom površinske i da je malo vjerojatno da će biti ikakvih trajnih oštećenja", dodala je.

Cijela priča mogla je imati ozbiljnije posljedice da ova mama nije znala pravilno reagirati.

"Prve minute nakon što dijete zadobije opekline su najvažnije", upozorila je druge te uz svoju priču dodala i fotografije opeklina svog sina i svake faze njihovog zacjeljivanja.

Pročitajte više