Mama podijelila kako je otkrila da je trudna sa 17: Kozmetičarka je prva posumnjala

ŽENE najčešće otkriju da su trudne nakon izostanka mjesečnice, ali ponekad to nije dovoljno jer nam užurbanost života i obveze mogu potpuno odvratiti pozornost od praćenja menstrualnog kalendara.

Jedna je žena otkrila kako nije imala pojma da je trudna sve dok nije otišla na depilaciju bikini zone. TikTok korisnica Laura, poznata kao crimpytoses, bila je usred svoje prve depilacije u dobi od 17 godina.

"Evo kako sam saznala da sam trudna nakon što sam bila na prvoj brazilskoj depilaciji", rekla je u TikTok videu, koji je od tada prikupio tisuće pregleda.

@crimpytoses Reply to @art_by_artisanna 💀💀💀 #fyp #brazilianwax #didntknowiwaspregnant ♬ original sound - Yaya

"Imala sam 17 godina, bilo mi je jako neugodno, nosila sam kratku suknju pa sam pomislila: 'Mogu li zadržati suknju i samo je povući prema gore, a spustiti donje rublje?'"

Laura je rekla da je depilacija bila vrlo bolna i da ju je koža pekla pa je nastavila plakati od bola unatoč tome što joj je kozmetičarka obećala da vosak uopće nije prevruć. "Konačno me pogledala i rekla: 'Nisi trudna, zar ne?'", nastavila je Laura.

Ona joj je uzviknula: "Apsolutno nisam!" Ipak, nakon što je razmislila kad je imala posljednju menstruaciju, shvatila je da bi stvarno mogla biti trudna. "Prva osoba koja je uopće posumnjala u moju trudnoću bila je žena koja me depilirala", zaključila je Laura, a smatra da je kozmetičarka to pretpostavila jer je bila preosjetljiva na depilaciju.

U komentarima na TikToku ljudi su uglavnom izražavali nevjericu, a neke su žene podijelile i vlastite priče o čudnim načinima na koje su saznale da su trudne.

"Moja je prijateljica saznala od kozmetičarke koja joj je također radila depilaciju. Kozmetičarka je primijetila da joj se promijenila boja kože, a znala je kako izgleda njena stalna klijentica", komentirala je jedna osoba.

Druga je dodala: "OMG kakav način da to saznaš!"

Jedna se prisjetila: "Depilirala sam se godinama, ali sam odmah prestala kad sam zatrudnjela. Bilo je jako bolno!"

Pročitajte više