Mama podijelila malo poznat trik koji ekonomska sjedala pretvara u udoban krevet

Foto: Facebook

DUGA putovanja avionom s malom djecom nikada nisu jednostavna. Dok višesatni letovi mogu biti neugodni za odrasle, za djecu su prava noćna mora. Adele Barbaro, blogerica poznata kao The Real Mumma, zato je podijelila zgodan trik koji bi možda mogao pružiti olakšanje roditeljima koji strepe od nadolazećeg putovanja.

Ona je iz Melbournea u Australiji letjela u Los Angeles u SAD-u sa svojim suprugom i njihovo dvoje djece. No za nadoplatu od 104 funte za njihova ekonomska sjedala, što je puno povoljnije od prelaska u poslovnu klasu, uspjela je djeci osigurati udoban krevet.

"Ako putuje dvoje odraslih, možete kupiti treće sjedalo u pola cijene i dobit ćete cijeli red za sebe. Nasloni za noge se mogu podignuti i dobivate potpuno ravan, velik prostor za igru ili spavanje", napisala je na Facebooku.

"To je najbolja stvar nakon poslovne klase (ali i mnogo jeftinija) i savršena za duge letove mladim obiteljima. I svi smo spavali", zaključila je. 

Objava je skupila više od 37 tisuća lajkova, 25 tisuća komentara, a podijeljena je 4400 puta, što dokazuje koliko se svidjela roditeljima male djece.

Pročitajte više