Mama pokazala kako izgleda park za djecu u Japanu, ljudi su oduševljeni

Screenshot: TikTok

Nickelle Mickelson iz SAD-a preselila je u Japan. Svoje obiteljske avanture bilježi na TikToku. Ako pregledate njezin profil, odmah će vam biti jasno zašto Japan nazivaju jednom od najboljih zemalja za podizanje djece. Mickelson je snimila jedan dječji park na Okinawi.

"Dakle, parkove poput ovih u Japanu nisam nigdje vidjela. Pokazat ću vam jedan u koji smo danas došli", rekla je, pa pokazala sprave o kojima stanovnici drugih zemalja mogu samo sanjati.

U parku je više tobogana, zid nalik stijeni za penjanje, staza s užadi, čak i mini zip-line. Tu su i automati s hladnim i toplim napicima, tako da roditelji mogu uživati u kavi ili čaju dok njihova djeca trčkaraju uokolo.

@nickellemick

Parks in Japan 🛝🇯🇵 living in Okinawa, Japan… one of my most kid friendly cultures I’ve ever experienced.

♬ Keeping Your Head Up (Jonas Blue Remix) [Radio Edit] - Birdy

Mickelson kaže da je Japan prepun lako dostupnih i opskrbljenih prostora za previjanje beba. Postoje i sobe za dojenje s aparatima za toplu vodu i adaptiranim mlijekom. Japan ulaže i u besplatna kolica kojima se možete poslužiti ako ste zaboravili svoja, a dijete više ne želi hodati. U restoranima djeca dobivaju darove, a hoteli nude posebne pogodnosti za obitelji s djecom.

Pročitajte više