Mama pokazala neujednačene dojke i otkrila šaljiv trik za skrivanje razlike

JEDNA je mama trpjela konstantne poglede i osude u javnosti koji su je tjerali da se osjeća nelagodno. Naime, njene dojke bile su potpuno neujednačene veličine zbog dugotrajnog dojenja. Htjela je pronaći jednostavan, ali i šaljiv način da riješi svoj problem, a nije sigurno koliko joj je to uspjelo. Ono što je zasigurno postigla je to da je naposljetku sa sebe skinula teret neugode i uspjela nasmijati internetsku zajednicu.

@bobbialthoff

Hope this hack helps you. Always bring some garlic salt just in case

♬ original sound - Bobbi

Tiktokerica Bobbi Althoff šaljivo je u svoju majicu stavila avokado u videu koji je prikupio 1.8 milijuna pregleda.

"Nadam se da će vam ovaj trik pomoći. Ne zaboravite i malo soli i češnjaka, za svaki slučaj", duhovito je dodala u objavi. U videu ona stoji u uskoj smeđoj majici bez rukava, a razlika između njenih dojki je zbilja očita. "Odbijam dopustiti da me ovo spriječi u nošenju uskih majica bez rukava", govori. "Danas ću uzeti avokado i staviti ga unutra kako bi moje dojke izgledale izjednačene veličine."

Uzimajući avokado, trpa ga pod majicu. "Samo se nadam da mi avokado neće ispasti dok budem hodala", rekla je. "Zato što bih potom morala napraviti guacamole, a bilo bi neugodno."

Althoff redovito zbija šale o majčinstvu i svojoj djeci na internetu, a rado se šali na svoj račun, što neopisivo godi njenim pratiteljima. Iako su svjesni da većinom nije ozbiljna, rado pridodaju komentare njenim šalama i nastavljaju ubacivanjem svojih.

Ljudi su oduševljeni njenim trikom i ležernim i duhovitim pristupom problemu

"Reci mi zašto sam isprva mislila da si ozbiljna", našalila se jedna pratiteljica.

"Trudna sam 17 tjedana i nisam spremna za ovo", napisala je buduća mama, na što joj je Althoff savjetovala: "Zamijenite stranu kada dojite. Nikad to ne radim pa je ovo rezultat."

Ali neujednačene dojke, osobito tijekom dojenja, nisu tako neuobičajena pojava kao što se čini. Prema Very Well Familyju, "ako jedna dojka dobiva više stimulacije (od bebe koja doji ili od izdajalice), proizvodit će više mlijeka i narast će veća od druge". "Neujednačene dojke ponekad su rezultat toga što beba više preferira jednu dojku nego drugu ili ako većinu vremena žena doji dijete istom dojkom", dodaje se.

Dok stručnjaci predlažu da se dojke u dojenju izmjenjuju, Althoff smatra da je to previše truda. "Ovo izgleda ludo, ali djeca su nahranjena pa je to sve sasvim u redu", rekla je.

Pročitajte više