Mama pokazala trbuh osam mjeseci nakon što je rodila četvorke i poslala važnu poruku

MAMA petero djece pokazala je koliki trag ostavlja trudnoća na tijelo žene. Natalie Maree majka je dvogodišnje djevojčice Kiki, a prije osam mjeseci, nakon mukotrpne borbe s plodnošću, rodila je četvorke. 

Vijest da čeka četvorke je i nju i njezinog supruga prilično iznenadila, a rodila ih je carskim rezom u 34. tjednu trudnoće, 21. srpnja 2020.

Sada je objavila fotografiju na kojoj je usporedila svoj izgled s podignutim i spuštenim sportskim hlačicama.

"Ti si puno više od svog izgleda. Ove fotografije nastale su u manje od minutu razmaka. Svakodnevno se borim s potrebom da se volim takva kakva jesam i željom da se riješim viška obješene kože", napisala je na Instagramu. 

30-godišnja mama priznala je da je operacija vjerojatno jedini način da riješi trudnički trbuščić koji joj je ostao nakon trudnoće, kao i da je o tome razmišljala, ali nije joj se spremna podvrgnuti.

"Na kraju dana, ono što je najvažnije je da znam da sam dobra osoba, a ne ono što se krije ispod mojih hlača. Ne vjerujte svemu što vidite na Instagramu", zaključila je Natalie, kojoj su mnoge majke čestitale i zahvalile na iskrenosti.

"Ovo mi je trebalo, ti si svakodnevna inspiracija", "Hvala što objavljuješ ovakve stvari", komentirale su žene.

Pročitajte više