Mama pokušala uspavati dijete vozeći se po kvartu, susjedi umalo zvali policiju

MNOGI novopečeni roditelji iz očaja posežu za svim dostupnim sredstvima kako bi uspavali svoje bebe. 29-godišnja Karina Missen shvatila je da svoju dvomjesečnu bebu može uspavati vožnjom u automobilu. Stoga ju je stavila u autosjedalicu i kružila automobilom po svom kvartu na Novom Zelandu. To je pobudilo sumnju kod njenih susjeda. 

"Kad pokušavaš uspavati dijete, a vaša lokalna zajednica se zabrine", napisala je uz snimku koju je objavila na TikToku. 

Naime, na Facebooku je otkrila da su ljudi uočili sumnjivi automobil te krenuli raspravljati što bi mogli učiniti.

"Ovaj automobil kruži kvartom. Prošao je sedam puta pokraj moje kuće u posljednjih deset minuta. Trebam li pozvati policiju?" upitala je jedna osoba te objavila fotografiju Karininog automobila. 

"Možeš uzeti mobitel i ljudima u automobilu, kad sljedeći put prođu, pokazati da si ih snimila", savjetovala joj je druga. 

"Da, zovi policiju. Taj isti automobil je to radio jučer. Možda bi bilo dobro zapisati broj s registarske tablice. Policija će ih provjeriti", kazala je treća.

Kad je Karina shvatila da je zabrinula susjede, oglasila se u komentarima.

"Ispričavam se! To sam ja. Moje dvomjesečno dijete je uspjelo zaspati u automobilu."

@karina.missen

When you’re trying to get your baby to sleep and your local community group is worried your scoping the place out 🤦🏼‍♀️ ##tellmeyoureamom ##momlife

♬ original sound - Samantha Morgan

Ljude je cijela situacija na kraju dobro nasmijala.

"Žao mi je što smo posumnjali. Teško je kad su djeca mala, ali ovo je urnebesno", "Hahaha! Moj suprug kruži automobilom po parkingu trgovačkog centra dok ja unutra kupujem namirnice. Mnogi ga sumnjivo gledaju", komentirali su nakon što je Karina pojasnila o čemu je riječ.

Pročitajte više