Mama policajka otkrila zašto nikad ne bi dopustila djeci da prespavaju kod prijatelja

Foto: Shutterstock

MAMA i policajka koja se bavi istraživanjem zločina nad djecom otkrila je tri stvari koje ne dopušta vlastitoj djeci, a jedna od njih je oduševila roditelje na društvenim mrežama, koji kažu da im je doslovno ''otvorila oči''. Ova mama, koja objavljuje pod imenom @thegirlcop na TikToku, u novom videu objasnila je što nikada ne dopušta svojoj djeci, a jedna od stvari je spavanje kod prijatelja.

Iako se ovo mnogima može činiti strogim, dobro je objasnila svoje razloge.

@thegirlcop Replying to @hazel904eyes #greenscreen Can't wait for the trolls in this one😎🤣#sorrynotsorry #girlcop #childsafety #svu #immadelight ♬ She Knows - J. Cole

''Kao netko tko istražuje seksualne zločine nad djecom svakog dana, stvar koju nikada neću dozvoljavati svojoj djeci jest spavanje kod prijatelja, bez obzira na to koje su dobi. Znam, dobivam mnogo ružnih i osuđujućih komentara zbog ovoga, ali stvar je sljedeća. Vi nikad ne znate tko će sve biti tamo, tko još osim njihovih prijatelja spava u toj kući. Jesu li to braća, rođaci, stričevi, sestre... Vi jednostavno ne znate, a to je itekako opasno za vaše dijete'', objasnila je u videu, koji je dosad skupio više od 400 tisuća pregleda.

''Nisi uopće stroga mama, slažem se s tobom. Ovo mi nikad nije palo na pamet, a potpuno si u pravu. Ako će moja djeca ikad željeti imati pidžama party sa svojim prijateljima, dopustit ću im, ali samo ako budu u mojoj kući'', samo je jedan od mnogih komentara roditelja koji su se složili s ovom mamom.

Pročitajte više