Mama priznala da joj se ne sviđa vlastita kći i da se trudi izbjegavati je

Foto: Pexels

MNOGI to ne žele priznati, ali roditelji često favoriziraju jedno dijete.

No jedna je mama izazvala lavinu reakcija otkrivši da, iako ne može odabrati omiljeno dijete od svoje troje, zna koje joj je najmanje drago. Pišući za Kidspot, žena je priznala da svoju najstariju kćer "95 posto vremena" baš i ne voli i da "ne može podnijeti da je u njezinoj blizini". Kako kaže, iako sin i mlađa kći također redovito testiranju njezine granice, imaju ispade i svoje mane, njih i dalje obožava.

"Nemojte miješati moju nesklonost prema Lilly s time da je ne volim. Ona mi se ne sviđa, ali ja je volim. Ona je moje dijete i mogla bi učiniti bilo što, a ja bih je i dalje voljela. No jednostavno mi se ne sviđa i tu je razlika", pokušala je objasniti svoje osjećaje prema devetogodišnjakinji.

Anonimna žena objasnila je da je problem njena osobnost.

"Osobnost Lilly, tko je ona i kako se ponaša je ono što mi se ne sviđa. Ona je smrknuta, sebična, drska i neprestano stvara dramu. To radi u školi, kod kuće, u svom netball klubu. Odbija priznati svoje pogreške, raditi na njima ili saslušati zašto je nekoga iznervirala ili uzrujala", napisala je.

Unatoč tome, Lilly ima puno prijatelja i odlično se slaže s bratom i sestrom. No kada joj mama pokuša dati do znanja da mora odgovarati za svoje postupke, djevojčica postane frustrirana i izbjegava to pod svaku cijenu. Zbog toga je ova mama odgoj devetogodišnjakinje odlučila prepustiti svom suprugu. On je vodi na sportska natjecanja, na bilo kakve zabave, pomaže u domaćim zadaćama i bilo čemu drugom, dok mama odmara. No prije nego što je pribjegla potpunom izbjegavanju svoje kćeri, pokušala je napraviti suprotno - provoditi kvalitetno vrijeme s njom. Nažalost, taj pokušaj zbližavanja nije uspio, pa mama živi u nadi da će se sve promijeniti kada djevojčica odraste, prenosi Mirror.

Pročitajte više