Mama probušila uši bebi: Ljudi me osuđuju, ali ona se neće sjećati boli

Screenshot: TikTok

KANAĐANKA Sandy našla se na meti kritika nakon što je svojoj bebi staroj četiri mjeseca probušila uši. Iako je djevojčicu odvela u profesionalni salon za piercing, mnogi smatraju da je nanošenje takve boli bebama nepotrebno i okrutno.

"Preporučuje se probušiti uši što ranije kako bi se smanjio rizik da će dijete dirati i povlačiti uši", objasnila je Sandy.

U videu koji je objavila na TikToku Sandy sjedi s bebom u krilu. Priznala je da se pomolila jer joj je bilo teško vidjeti kćerkicu kako plače. Beba je zaplakala čim su joj uši bile probušene, ali to nije dugo trajalo.

"I meni su uši probušene dok sam bila beba i toga se ne sjećam. Isto će biti i s mojim djetetom", dodala je.

@sandydhandamua My Baby got her ears pierced today 🎀💖💎 #merlenorman #momsoftiktok #momlife #fyp ♬ Funny Song - Cavendish Music

Ispod viralnog videa nanizale su se kritike.

"Ovo nikada neću shvatiti", "Isto boli bez obzira na to jesi li beba, dijete ili odrasla osoba. Svatko bi tu odluku trebao donijeti sam", "Grozno", neki su od komentara.

Liječnici nemaju konkretne preporuke kada bebama treba bušiti uši pa je odluka u rukama roditelja. Jedina preporuka je da djeca budu starija od tri mjeseca.

Pročitajte više