Mama rodila na WC-u nekoliko dana nakon što je doznala da je trudna

21-GODIŠNJA Teagan Brill, porijeklom iz Michigana i apsolventica sa Sveučilišta Hope, objavila je video na TikToku o svom nevjerojatnom životnom iskustvu. Naime, Teagan je u veljači prošle godine primijetila da se poprilično nadebljala i palo joj je na pamet da napravi test na trudnoću.

@teaganbrill Reply to @thelifeofjadynpepper best shit I have ever taken hahahaha.. seriously tho craziest day of my life.. #part2 #baby #AVrboForTogether #fyp ♬ original sound - Teagan

Na njeno iznenađenje, test je bio pozitivan, a ona je zaključila da je vjerojatno trudna oko tri mjeseca, jer njen dečko Mitchell živi u Coloradu, a par se viđa samo povremeno. Začeće se po njenoj procjeni stoga moglo poklopiti s njegovim posjetom.

Nije imala pojma da je trudna već devet mjeseci i da će uskoro roditi

U videu koji je pregledan oko 800.000 puta, ispričala je šokantno iskustvo. "U utorak ujutro sam se probudila ne osjećajući se dobro", objasnila je. Otišla je na WC, pogledala je dolje i primijetila da iz ne nješto izlazi, a dodirnuvši, primijetila je da je tvrdo i pomislila: "Ovo je dijete."

Teagan je brzo pokušala nazvati svoje cimerice, ali je rekla da se nitko od njih nije javljao na mobitel. Nakon toga je nazvala hitnu, a dok je razgovarala s liječnikom, njen sin Owen došao je na svijet.

"Izvukla sam svoju bebu van", šokantno je izjavila Teagan. "Stigli su otprilike pet minuta nakon što sam sama rodila dijete u WC-u. Pogledala sam dolje, vidjela ga kako izlazi, povukla ga, zamotala u ručnik i onda je došla hitna pomoć."

Pratitelji su bili oduševljeni njenom slikovitom pričom

Neki su se pitali kako je uspjela "izvući svoju bebu van", prije nego što je jedan zaključio da je funkcionirala pod adrenalinom. Teagan je rekla da nije imala simptoma trudnoće osim neočekivanog debljanja. Imala je ono što je mislila da je menstruacija cijelih devet mjeseci.

Također je otkrila da je napunila 21 godinu kada je bila trudna već 6 i pol mjeseci, proslavivši taj rođendan uz alkohol, a priznala je i da je pila tijekom gotovo cijele trudnoće, živeći život kao "normalna studentica". Međutim, rekla je da su Owena pregledali liječnici i da je zdrav.

@teaganbrill Owen Louis now 🥰🥰🥰 my little ham.. the best surprise ❤️❤️ #LaysGoldenDuet #foryoupage #AVrboForTogether #baby #owen ♬ Love Grows (Where My Rosemary Goes) - Edison Lighthouse

U međuvremenu, Owenov tata Mitchell ostao je u šoku doznavši za ovo, a uskoro se preselio u Michigan. Vjenčali su se na ljeto.

 

Pročitajte više