Mama se dosjetila fora ideje kako zabaviti bebu, video su pogledali milijuni

Screenshot: TikTok

KORISNIKE TikToka nasmijala je ideja jedne majke koja je na neobičan način odlučila zabaviti svog sina. Naime, žena je dječaku za ruke i noge zavezala balone, a kako je on pomicao nogama i rukama, tako su se i baloni pomicali.

Malenome je sve bilo jako zabavno, micao je rukama i nogama te se smiješio, a mama je sve snimila i podijelila na svom profilu. Simpatičan video dječaka dosad je pogledan više od 11 milijuna puta, a ljudi su u komentarima napisali da je ideja super te da im je žao što se i sami nisu sjetili. 

"Zašto se ja ovoga nisam sjetila? Super ideja!", "Moram ovo isprobati sa svojim klincima", "Tako jednostavno, a učinkovito. Sami sebe zabavljaju, ne treba im ni mobitel ni ništa slično", "Ok, ovo ću definitivno isprobati kad jednog dana budem imala djecu", "Prvo sam mislila da je ideja glupa, ali sam se predomislila kad sam vidjela koliko se smije", komentirali su korisnici platforme. 

@momoftwoboys.ml Enjoy the balloons sweetie 🎈#happybaby #almost6monthsold #Louen #mysecondbabyboy ♬ nhạc nền - Kids Channel - Kid Channels

Pročitajte više